Cum functioneaza

1
CUMPĂRĂ CUPONUL ÎNAINTE CA TIMPUL REZERVAT OFERTEI SĂ EXPIRE
2
DUPĂ CE TRANZACTIA S-A INCHEIAT, ÎN MAXIM 24 ORE VEI PRIMI UN CUPON CU COD UNIC PE E-MAIL ŞI PE CONTUL TĂU PERSONAL DE LA OKAZIADA, IN SECŢIUNEA "CUPOANELE MELE".
3
PRINTEAZĂ CUPONUL PRIMIT PE E-MAIL ŞI IA-L CU TINE CÂND IL FOLOSEŞTI

Castiga un MP3 player

Fiecare al 100-lea inscris pe www.okaziada.ro primeste un mp3 player cadou!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

 

 

Art.1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este S.C.PRANA S.R.L. cu sediul in Sibiu, str.Somesului nr.3 ap.6, jud.Sibiu, inregsitrata la Registrul Comertului Sibiu sub nr. J32/116/2010, avand CIF 26552130, reprezentata prin administrator Palotas Diana, denumita in continuare “Organizatorul”.

Regulamentul concursului este disponibil pentru cei interesati pe site-ul www.okaziada.ro

 

Art.2 PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada 01.10.2011 – 30.11.2011.

 

Art.3 CONDITIILE DE PARTICIPARE LA CONCURS

La acest concura poate participa orice persoana fizica majora sau orice persoana juridica , rezidenta in Romania, care se aboneaza la newsletter-ul www.okaziada.ro . Prin simpla abonare are loc inscrierea automata la concurs.

 

Persoanele care se inscriu se oblige sa furnizeze date reale si complete, adresa de e-mail /nr.de telefon corecte in vederea contactarii.

 

La concurs nu pot participa insa reprezentantii, colaboratorii sau angajatii S.C.Prana S.R.L., persoanele implicate in proiectul www.okaziada.ro, membrii familiei, rudele si afinii acestora pana la gradul IV inclusiv.

 

Art.4 PREMIUL CONCURSULUI

Premiul concursului consta, la alegere, intr-ul MP3 Player sau servicii in valoare de 100 lei la salonul Prana. Valoarea premiului este 100 lei.

 

Art.5 MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Inscrierea la concurs se face automat odata cu abonarea la newsletter-ul www.okaziada.ro.

Fiecare al 100-lea abonat inscris este castigator al premiului. Website-ul www.okaziada.ro are un sistem automat de contorizare care numeroteaza inscrierile.

Lista cu castigatori va fi afisata pe www.okaziada.ro la sectiunea FAQ.

Fiecare castigator in parte va fi contactat telefonic sau prin e-mail in termen de 2 zile calendaristice de la inscriere pentru a stabili modalitatea de inmanare a premiului – personal la salonul Prana din incinta Galeriei Real sau prin posta.

Premiul nu va fi acordat castigatorului de drept al acestuia ( respectiv fiecare al 10-lea abonat inscris) ci urmatorului in ordinea inscrierii, in una din urmatoarele situatii:

 • adresa de e-mail/nr.de telefon este invalid/a;

 • castigatorul nu raspunde timp de 5 zile incercarilor noastre de a-l contacta;

 • persoana castigatoare nu indeplineste conditiile de participare prevazute in prezentul regulament;

 • persoana desemnata castigatoare nu poate sau nu doreste sa urmeze procedura care trebuie indeplinita pentru a beneficia de premiul castigat.

 

 

Art.6 RESPONSABILITATE

Organizatorul concursului va acorda premiul persoanei castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament.

Concursul poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului de a continua concursul, din motive independente de vointa acestuia sau ca urmare a unor acte de autoritate emise de judecatoresti sau alte autoritati publice competente.

In astfel de situatii, organizatorul nu mai este tint de nicio obligatie fata de participanti si nici de plata vreunei sume de bani cu titlu de dauna.

Incetarea inainte de termen a concursului va fi afista pe site-ul www.okaziada.ro.

 

 

Art.7 PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Accesand formularul de inscriere ca abonat prin care va transimteti datele dvs. personale in vederea particiaparii la diverse actiuni ale www.okaziada.ro ( de informare, promotionale, publicitare etc.) declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • ca datele persoanle furnizate de dvs. sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre detiatorul website-ului www.okaziada.ro in scopul furnizarii serviciilor sale, in scop de marketing, publicitate , precum si in scopuri statistice;

 • ca datele furnizate sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;

 • sa primiti de la detinatorul www.okaziada.ro diverse materiale de informare de tip newsletter, materiale publicitare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse;

 • anuntarea castigatorilor poate fi un eveniment public;

 • datele castigatorului se vor pastra in evidentele contabile ale firmei, conform legislatiei fiscale.

Colectarea, prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre detinatorul prezentului site se face cu respectarea prevederilor Legii nr.677/2001 pentru protectia persanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr.506/2004 privin prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Accesul la site implica acceptul expres al clientilor/utlizatorilor ca datele lor persoanle sa fie stocate si prelucrate de www.okaziada.ro. Detinatorul site-ului www.okaziada.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dvs.

In functie de tipul de accesare ( creare cont de utilizator, abonare newsletter) pot fi solicitate o serie de date precum: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon etc, date care sunt folosite in principal pentru identificarea clientului, validarea sau completarea contului, facturare, livrare, precum si pentru servicii de marketing si publicitate. Totodata, aceste date mai pot fi folosite de detinatorul acestui site pentru crearea unei baze de date in vederea realizarii de raporate statistice ori in vederea informarii cu privire la ofertele www.okaziada.ro sau pentru orice alte promotii si activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare ( posta, e-mail, telefon, SMS etc.). Aceste date sunt destinate utilizarii de catre detinatorul site-ului si sutn comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • parteneri contractuali ai detinatorului site-ului;

 • furnizorii de bunuri si servicii ofertate;

 • societati bancare;

 • autoritati publice – in conditiile stabilite prin lege.

Detinatorul site-ului nu va difuza aceste date altor persoane si nu le va folosi in alte scopuri.

 

Detinatorul acestui site poate sa colecteze automat si involuntar si alte date, informatii cu caracter tehnic ( adresa IP, ora exacta a vizitei, locul de acces, informatii despre browser-ul de internet utilizat etc.) furnizate de catre browser-ul de internet prin intermediul caruia se acceseaza site-ul, informatii ce pot fi utilizate exclusiv pentru a imbunatati serviciile noastre.

Clientul sau utilizatorul are dreptul sa se opuna la colectarea datelor sale personale si solicite stergerea acestora, adresandu-se in acest sens printr-o cerere expresa detinatorului acestui site, la datele de contact afisate.

Detinatorul acestui site nu colecteaza si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardurile bancare ale clientilor si utilizatorilor.

 

 

Art.8 LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participanti cu privire la desfasurarea acestui concurs se vor rezolva pe cale amiabila, iar in situatia in care aceasta nu e posibilia, litigiile vor fi de competenta instantelor judecatoresti competente material de la sediul organizatorului.

 

Art.9 CLAUZE FINALE

Participarea la concurs implica acordul si obligatia de a respecta prevederile acestui regulament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOTA DE INFORMARE


Detinatorul prezentului site, cu datele de identificare si de contact afisate pe site, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal ( nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon etc) , prin mijloace automatizate, destinate furnizarii serviciilor solicitate de catre dvs.. eventualul refuz al dvs. in furnizarea datelor solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator pentru furnizarea serviciilor oferite prin intermediul www.okaziada.ro, in scopuri de marketing si publicitate si in scopuri statistice şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: parteneri contractuali ai detinatorului site-ului, furnizorii de bunuri si servicii ofertate, societati bancare, autoritati publice – in conditiile stabilite prin lege.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc sis a solicitati stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată detinatorului acestui site, datele acestua de contact fiind afisate pe site .

 

Creeaza cont!

Alatura-te comunitatii Okaziada si afla detalii despre cele mai noi oferte

Bucura-te de calitate maxima la preturi minime, doar cu Okaziada.ro!

Doresti sa ai o oferta intr-un anume domeniu? Contacteaza-ne!

Intra in cont!

Alatura-te comunitatii Okaziada si afla detalii despre cele mai noi oferte

Bucura-te de calitate maxima la preturi minime, doar cu Okaziada.ro!

Doresti sa ai o oferta intr-un anume domeniu? Contacteaza-ne!