Cum functioneaza

1
CUMPĂRĂ CUPONUL ÎNAINTE CA TIMPUL REZERVAT OFERTEI SĂ EXPIRE
2
DUPĂ CE TRANZACTIA S-A INCHEIAT, ÎN MAXIM 24 ORE VEI PRIMI UN CUPON CU COD UNIC PE E-MAIL ŞI PE CONTUL TĂU PERSONAL DE LA OKAZIADA, IN SECŢIUNEA "CUPOANELE MELE".
3
PRINTEAZĂ CUPONUL PRIMIT PE E-MAIL ŞI IA-L CU TINE CÂND IL FOLOSEŞTI

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII GENERALE

 

 

Accesarea si utilizarea site-ului

Produsele si/sau serviciile ofertate prin intermediul acestui site apartin partenerilor nostri. Partenerii nostri contractuali sunt cei care sunt cei care vand aceste produse si/sau servicii , societatea noastra avand doar calitatea de intermediar intre partenerii nostri si cumparatori. Prin urmare, intreaga responsabilitate pentru conformitatea produselor si/sau serviciilor oferite apartine ofertantului, respective partenerilor nostri contractuali care-si promoveaza produsele si/sau serviciile prin intermediul acestui site. Denumirea ofertantului si datele de contact se vor regasi la finalul fiecarei oferte.

 

Accesul la site, inclusiv vizualizarea acestuia, presupune acordul persoanei care il acceseaza la termenii si conditiile generale. Accesul al prdusele si/sau serviciile ofertate se poate face exclusiv prin intermediul acestui site.

 

Utilizarea acestui site se face prin crearea unui cont. Calitatea de utilizator orice persoana fizica majora si orice persoana juridica. Dobandirea calitatii de utilizator necesita inregistrarea ca atare prin accesarea sectiunii speciale de inregistrare si creare cont, in urma furnizarii informatiilor solicitate acolo. Refuzul de a furniza datele solicitate determina imposibiltatea de a va oferi serviciile solicitate.

 

Utilizatorul si/sau clientul are dreptul de a-si modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare intervenita in situatia sa ulterior deschiderii contului.

 

Utlizatorul si/sau clientul consimte ca toate datele sale furnizate sunt reale si complete la data emiterii comenzii, inreaga responsabilitate pentru furnizarea datelor necesare facturarii si livrarii revenindu-i.

 

Detinatorul acestui site, in cazuri justificate in care considera ca accesul sau existenta unui cont l-ar prejudice in vreun fel, isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui utilizator sau client.

 

Newsletter-ul este mijlocul de informare periodic utilizat de www.okaziada.ro pentru a transmite clientilor sai periodic informatii cu privire la ofertele si promotiile in desfasurare. Fiecare newsletter va contine si modalitatea de dezabonare.

 

In situatia in care plata pentru produsele/serviciile ofertate se face prin card banca, aceatsa va fi confirmata in momentul in care se emite cuponul. Clientul/utilizatorul nu poate imputa detinatorului prezentului site niciun fel de eventual cost suplimentar aferent platii on-line.

 

Detinatorul prezentului site va putea denunta unilateral comada efectua de utilizator/client, atunci cand intervine una sau mai multe din urmatoarele situatii:

  • banca respinge cardul sau tranzactia;

  • procesatorul de carduri invalideaza tranzactia;

  • datele furnizate de utilizator/client sunt inexacte sau incomplete;

  • conduita utilizatoul/clientului poate aduce vreun prejudiciu, de orice natura, detinatorului site-ului sau partenerilor sai contractuali

  • in alte situatii care sa justifice aceasta masura.

Detinatorul site-ului va notifica utilizatorul/clientul asupra acestui aspect, fara ca vreuna dintre parti sa poata pretinde vreo despagubire de la cealalta.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia acestora

Colectarea, prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre detinatorul prezentului site se face cu respectarea prevederilor Legii nr.677/2001 pentru protectia persanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr.506/2004 privin prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Accesul la site implica acceptul expres al clientilor/utlizatorilor ca datele lor persoanle sa fie stocate si prelucrate de www.okaziada.ro. Detinatorul site-ului www.okaziada.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dvs.

In functie de tipul de accesare ( creare cont de utilizator, abonare newsletter) pot fi solicitate o serie de date precum: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon etc, date care sunt folosite in principal pentru identificarea clientului, validarea sau completarea contului, facturare, livrare, precum si pentru servicii de marketing si publicitate. Totodata, aceste date mai pot fi folosite de detinatorul acestui site pentru crearea unei baze de date in vederea realizarii de raporate statistice ori in vederea informarii cu privire la ofertele www.okaziada.ro sau pentru orice alte promotii si activitati desfasurate prin orice mijloace de comunicare ( posta, e-mail, telefon, SMS etc.). Aceste date sunt destinate utilizarii de catre detinatorul site-ului si sutn comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • parteneri contractuali ai detinatorului site-ului;

  • furnizorii de bunuri si servicii ofertate;

  • societati bancare;

  • autoritati publice – in conditiile stabilite prin lege.

Detinatorul site-ului nu va difuza aceste date altor persoane si nu le va folosi in alte scopuri.

 

Detinatorul acestui site poate sa colecteze automat si involuntar si alte date, informatii cu caracter tehnic ( adresa IP, ora exacta a vizitei, locul de acces, informatii despre browser-ul de internet utilizat etc.) furnizate de catre browser-ul de internet prin intermediul caruia se acceseaza site-ul, informatii ce pot fi utilizate exclusiv pentru a imbunatati serviciile noastre.

Clientul sau utilizatorul are dreptul sa se opuna la colectarea datelor sale personale si solicite stergerea acestora, adresandu-se in acest sens printr-o cerere expresa detinatorului acestui site, la datele de contact afisate.

Detinatorul acestui site nu colecteaza si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardurile bancare ale clientilor si utilizatorilor.

 

 

 

NOTA DE INFORMARE


Detinatorul prezentului site, cu datele de identificare si de contact afisate pe site, prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal ( nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon etc) , prin mijloace automatizate, destinate furnizarii serviciilor solicitate de catre dvs..
eventualul refuz al dvs. in furnizarea datelor solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator pentru furnizarea serviciilor oferite prin intermediul
www.okaziada.ro, in scopuri de marketing si publicitate si in scopuri statistice şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: parteneri contractuali ai detinatorului site-ului, furnizorii de bunuri si servicii ofertate, societati bancare, autoritati publice – in conditiile stabilite prin lege.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc sis a solicitati stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată detinatorului acestui site, datele acestua de contact fiind afisate pe site .

 

 Creeaza cont!

Alatura-te comunitatii Okaziada si afla detalii despre cele mai noi oferte

Bucura-te de calitate maxima la preturi minime, doar cu Okaziada.ro!

Doresti sa ai o oferta intr-un anume domeniu? Contacteaza-ne!

Intra in cont!

Alatura-te comunitatii Okaziada si afla detalii despre cele mai noi oferte

Bucura-te de calitate maxima la preturi minime, doar cu Okaziada.ro!

Doresti sa ai o oferta intr-un anume domeniu? Contacteaza-ne!